Назад до Лектори

Ирина Горялова

Организационен консултант, коуч и фасилитатор по устойчиво управление за собственици и изпълнителни директори, Управляващ партньор, DreamersDo

Преди да се присъедини към DreamersDo Ирина има богат 10-годишен опит с политически, военни и бизнес лидери в ключови точки на комуникационния процес – от задълбочената подготовка до публичната комуникация на посланията им.

От 1999 г. до 2005 г. е Дипломатически кореспондент и е отразявала външната политика на България в разгара на подготовката за присъединяването към ЕС и НАТО в най-силния професионален екип от международни журналисти в българския печат – в международния отдел на в. „Дневен Труд“. Там Ирина е интервюирала десетки политици, дипломати и високопоставени личности от Европейския съюз и САЩ, сред които заместник-генералния секретар на НАТО сър ген. Джеръми Макензи, европейският комисар за разширяването на Евросъюза Гюнтер Ферхойген, сенатор Джон Макейн, бивш кандидат за президент на САЩ, и Стив Форбс, собственик и главен редактор на бизнес списанието Forbes.

През 2005 г. Ирина става управител и отговаря за установяването на офиса на британската комуникационна компания Cook Communications. Там тя ръководи връзките с обществеността за България на нейните клиенти – международни компании като Rolls-Royce, италианския отбранителен концерн Finmeccanica, Alenia Aeronautica, шведския отбранителен концерн Saab и други в мултимилионни търгове в сферата на отбраната, един от които е търгът за придобиването на изстребители за българските ВВС.

Завършила е Математическа гимназия и започва професионалното си образование с магистратура по журналистика със специалност “Международни отношения“ и “Телевизионна журналистика“ от Софийския университет. Завършила е и курс за разследваща журналистика, воден от Диана Енрикес, водещ финансов журналист във в. „Ню Йорк Таймс“. Специализирала е връзки с обществеността в London School of PR и международна журналистика в Bradley University, USA.

Събития, в които Ирина Горялова участва

WorkIn Stara Zagora 2024

WorkIn Stara Zagora 2024

Второто издание на WorkIn Stara Zagora ще се проведе на 19 - 20 Април, 2024г. в Държавна Опера,...

loading...