Назад до Лектори

Мария Стоева

Директор „Продажби и Бизнес развитие“ в ManpowerGroup

Мария Стоева е Директор „Продажби и Бизнес развитие“ в ManpowerGroup България, световен лидер в HR решенията в България и по света, и Директор за България на Assert International, международна консултантска компания, фокусирана върху анализа, оценката и развитието на хора и организации.

Отдадена на своята лична и професионална мисия, Мария е посветена на навигирането на бизнеса през прехода от традиционните практики на миналото към иновативните възможности на бъдещето. Основният ѝ фокус е върху оформянето на нови дефиниции и реалности около концепцията за работа през 21 век.

С панорамна гледна точка върху пазара на труда, Мария и екипа ѝ допринасят за растежа на множество организации и напредъка на хиляди хора всяка година. Страстен последовател на тенденциите в индустрията, Мария се посвещава на превръщането на тенденциите в човешките ресурси в практични, приложими концепции, съобразени с регионалния пазар.

Тя е ко-автор и водещ на видео подкаста за работа с хора „HR Navigator“, мотивационен лектор, автор на статии и обучител. 

Събития, в които Мария Стоева участва

WorkIn Stara Zagora 2024

WorkIn Stara Zagora 2024

Второто издание на WorkIn Stara Zagora ще се проведе на 19 - 20 Април, 2024г. в Държавна Опера,...

loading...