Назад до Лектори

Петър Горялов

Организационен консултант, коуч и фасилитатор по устойчиво управление за собственици и изпълнителни директори, Управител, DreamersDo 

Петър е ръководил пионерски ИТ проекти по въвеждането на иновативни технологии за българския пазар в продължение на 8 последователни години.

Заемал е ръководни позиции в ИТ компании като HP, Compaq и ACT Soft (един от първите дистрибутори на Microsoft в България).

Първо в ACT Soft е отговарял за изграждането на първия OEM канал на Microsoft през 1998 г. По-късно в Compaq от страна на компанията е ръководил сливането на българския пазар с Hewlett Packard Bulgaria, което беше част от световното сливане на двете компании - най-голямото в световната ИТ индустрия по онова време.

Като търговски мениджър в HP е развивал пазара на HP Intel сървъри, а като управляващ партньорската мрежа на HP е отговарял за продажбите на компанията през партньори за България. През 2004 г. в Канкун, Мексико, е награден лично от Карли Фиорина, тогавашен изпълнителен директор на HP за целия свят, с The Best of the Best Excellence Award за своето “лидерство и значим принос към компанията”. Завършил е “Индустриален мениджмънт“ в Техническия университет-София.

Събития, в които Петър Горялов участва

WorkIn Stara Zagora 2024

WorkIn Stara Zagora 2024

Второто издание на WorkIn Stara Zagora ще се проведе на 19 - 20 Април, 2024г. в Държавна Опера,...

loading...